Om os

Ernst & Partners er startet i 2010 som paraplymærkenavnet for den professionelle rådgivning og sparring, som stifteren, Poul Ernst Rasmussen, over en årrække havde tilbudt små og mellemstore virksomheder og organisationer. For en oversigt over Poul Ernst Rasmussens professionelle baggrund klik CV.

Vores forretningsgrundlag

Inden for områderne forretningsudvikling, ledelsesudvikling, ejerskifte samt M&A (køb, sammenlægning og salg af virksomheder) tilbyder vi rådgivning og sparring til små og mellemstore virksomheder og organisationer.

Vort arbejde er baseret på ubetinget professionalisme og kvalitet, dedikation og sidst, men ikke mindst, vort code of conduct specielt vedrørende værdierne kundetilfredshed, konfidentialitet og gensidig respekt og tillid.

Code of Conduct

Fuld diskretion og fortrolighed beskytter dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Udover håndslag herpå er vores samarbejde altid beskyttet af vores gensidigt forpligtigende non disclosure agreement.

Professionalisme og kvalitet i alle vores ydelser. Vi følger op efter vores rådgivning for at måle kundetilfredshed – og det gør vi umiddelbart efter rådgivningen såvel som et halvt år efter. Er du ikke tilfreds, kører vi processen igennem igen uden omkostninger for dig.

Vores tilgang til samarbejdet er baseret på værdierne åbenhed, ærlige svar, respekt og tillid.